Brands

BRANDS

Vision Haircare
Eksklusive og bæredygtige produkter, udviklet og produceret i Sverige med omtanke for både naturen og mennesker.

100% Veganske Frisørartikler


“Serien er 100% vegansk og baseret på nøje udvalgte naturlige og økologiske ingredienser som plejer og styrker håret og samtidig beriger produkterne med en mild nordisk aromatisk oplevelse.

De fleste produkter er godkendt til grøn salon. Serien er naturligvis Cruelty-free og emballagerne er baseret på 100% genbrugsplast, lavet af OWP. Ocean Waste Plastic og I’m Green som b.la. laves af sukkerrør. En vision om en renere fremtid. Vi kalder det Vision HairCare.”  

NYCE


NYCE – New York Cosmetic Experience er blandt verdens mest eksklusive brands, med fokus på høj kvalitet, innovativ teknologi, miljøvenlig filosofi og lækkert design.

Smukt hår er kodeordet bag NYCE, som byder på et spændende sortiment der strækker sig fra overvældende smukke farver, til plejeprodukter og styling og finish serier til både kvinder og mænd.

 

Pleje og styling produkter med GREEN SOUL - og ECO friendly formular.

Eksklusiv og luksuriøs serie baseret på naturens ressourcer og innovative bio-aktive molekyler.

Med en meget avanceret og innovativ findestillation, opnås en høj koncentration af de aktive ingredienser. Seriens primære kilde er udvundet af naturen og her er BIO BERRIES BLEND en vigtig del.

Bio Berries Blend består af b.la. grøn mandarin, havtorn, myrtle bær, enebær, træjordbær og stikkende kaktus. Disse ingredienser tilfører intensiv fugt, pleje og har en blødgørende og beroligende effekt og tilfører samtidig anti- oxidant og anti-age effekt.

Serien er også beriget med URBAN SHELTER COMPLEX som afgifter og beskytter håret mod atmosfæriske forureninger.Oyster Cosmetics


En helt unik og eksklusiv vegansk serie som tilgodeser både hår og hovedbund.

Serien består af 4 produkter og henvender sig til alle hårtyper og behov.

Produkterne er baseret alene på naturlige ingredienser og har et højt indhold af Hampfrø olie.  

Hvad gør Hampfrø olie?

Hampfrø olie, er en miljøvenlig og meget bæredygtig råvare, som indeholder mange vitaminer, essentielle aminosyrer og de sunde fedtsyrer, omega 3 og 6.

Disse nærende ingredienser trænger dybt ind i hårets fibre og giver ny vitalitet fra bund til spids. Håret styrkes og samtidig tilføres masser af blødhed, fugt og glans.

Hovedbundsproblemer reduceres og huden reetablerer en sund balance.

Fantastiske egenskaber som giver synlig effekt her og nu.